DIDOFISC

UW VENNOOTSCHAP IN TOPCONDITIE

Vennootschappen

Didofisc Vennootschappen

Uw vennootschap in topconditie!

Dat is onze baseline omdat we reeds 30 jaar met succes onze cliënten bijstaan bij hun boekhouding en fiscale optimalisatie via het gebruik van vennootschappen. Hierdoor hebben we een brede expertise opgebouwd m.b.t. boekhouding, vennootschapsrecht, fiscaliteit, enz…Deze expertise passen we toe op een breed gamma van vennootschappen actief in diverse sectoren.

Starters

Voor starters, voor éénmanszaken die op termijn wensen over te gaan naar vennootschappen of voor reeds bestaande vennootschappen, beginnen we steeds met een optimalisatie oefening. Via deze analyse wordt het duidelijk waar verbeteringen mogelijk zijn op fiscaal vlak. We vergeten hierbij niet de andere aspecten zoals sociaal statuut, successierechten, ….Eénmaal de beslissing genomen voor de oprichting van een vennootschap, nemen wij alle administratieve stappen voor onze rekening in samenspraak met u. U hoeft zich enkel te concentreren op de uitbouw van uw activiteiten, wij zorgen voor de rest. Bestaat uw vennootschap al , dan zorgen wij voor de overdracht naar onze systemen zonder dat u daar stappen voor hoeft te ondernemen.
Didofisc Starters
Didofisc Logo
Terwijl u zich concentreert op uw klanten, zorgen wij voor uw boekhouding, uw fiscale aangiften en de optimalisatie van uw fiscale positie