DIDOFISC

UW VENNOOTSCHAP IN TOPCONDITIE

Managementvennootschap

Didofisc Managementvennootschap
Bent u actief als manager/directielid of kaderlid voor grotere organisaties, dan is een overstap naar een zelfstandig statuut onder vorm van een managementvennootschap sterk te overwegen. Naast het voordeel dat u uw eigen baas wordt/bent, zijn er tal van voordelen op juridisch, fiscaal en sociaal vlak. De opzet en optimalisatie van een managementvennootschap is maatwerk, specifiek toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Ons kantoor beschikt over een uitgebreid cliënteel managementvennootschappen waardoor wij een bijzondere expertise kunnen opbouwen voor dit cliënteel. Deze expertise passen we toe bij de voorbereiding en opzet van de managementvennootschap, waarbij we ondersteuning bieden in de onderhandeling en bij de redactie van de overeenkomsten. Een goede start met goede afspraken met de opdrachtgever(s) is immers super belangrijk. Daarnaast bekijken we vooraf de verschillen met de huidige situatie en de mogelijke voor- en nadelen.

Vanaf er voldoende zekerheid is over de overeenkomst met de opdrachtgever, zorgen wij van A tot Z voor de administratieve formaliteiten bij de start van de vennootschap zoals notaris enz… Tegelijk stellen we dan een financiële planning op voor de vennootschap zodat u zich zonder zorgen kan richten op de uitvoering van de opdracht.
Didofisc Logo
Terwijl u zich concentreert op uw klanten, zorgen wij voor uw boekhouding, uw fiscale aangiften en de optimalisatie van uw fiscale positie